• |
  • |

Лу Інь Ло (Смарагдова перлина)

70 грн.

Безкоштовна доставка по Україні на замовлення понад 1000 грн.

Чай, якому дали таку поетичну назву, не може мати низьку якість. Ви самостійно можете купити Лу Інь Ло в Україні та переконатися в цьому, приготувавши собі чашку класичного китайського чаю із провінції Чжецзян. Відчуйте, як неспішно розкривається його аромат. Легка солодкість в поєднанні з квітковим післясмаком дозволить зарядитись бадьорістю на весь день.

Вирощування та обробка чаю

Смарагдова перлина - друга назва чайного напою. Батьківщина продукції - провінція Чжецзян. Тут створені оптимальні умови для вирощування рослини, яка використовується для виготовлення Лу Інь Ло. Сьогодні сорт вирощується на території плантацій, розташованих на Сході й Заході Китаю. Проте, продукція там характеризується більш низькими якісними характеристиками.

Збирається сировина для виробництва унікальним чином: відбираються виключно верхні листочки, які недавно з'явилися на рослині. Вони молоді, ніжні й тендітні, тому з ними потрібно дбайливо і уважно поводитися. Пошкоджувати сировину категорично заборонено. Листя повинне зберігатися цілим для подальшої обробки.

Сировину розташовують на сонячному світлі, щоб провести первинну просушку. Далі листя вручну скручується, валяється. Таким методом воно насичується ароматами і зберігає смак протягом наступних етапів обробки. Далі листя обсмажують і сортують за розміром. В кінцевому етапі залишається провести розподіл по вазі, щоб упакувати і відправити в Україну.

Як зберігати Лу Інь Ло?

Смарагдова перлина має густий аромат та насичені квіткові нотки. Вони розкриваються, як і скручені листочки чаю під час заварювання. Після прийняття рішення купити китайський Лу Інь Ло, потрібно передбачити правильне зберігання.

Втратити верхні нотки ароматів і насичений смак чайна продукція може за кілька днів після відкриття упаковки. Уникнути подібної проблеми допоможе дотримання простих правил зберігання. Знадобиться використовувати герметичну ємкість. Оптимально, якщо вибирати непрозору банку, яка забезпечить збереження чайного листя від зовнішніх негативних впливів. Зберігати рекомендується в темному і сухому місці.

Корисні властивості напою

Китайська чайна продукція відома своїми властивостями не тільки за смаком і ароматом, але й завдяки мікроелемента, які є в складі. Вітаміни та мінерали сприятливо впливають на організм людини. Тому Лу Інь Ло часто виписують лікарі для регулярного вживання, якщо необхідно підтримати здоров'я пацієнта при хронічних хворобах, гострих станах, загальній слабкості та загальних системних проблемах.

Характеристики

  • Виробник: Yume
  • Особливості: без ГМО; без ароматизаторів; без барвників; натуральні; органічні; з вітамінами
  • Тип: зелений; трав'яний
  • Вид: розсипний; фасований
  • Склад: ферментоване скручене чайне листя
  • Аромат: квітково-трав'яний з м'якою терпкістю в післясмаку
  • Країна-виробник товару: Китай
  • Походження: Китай
  • Провінція: Чжецзян
  • Категорія: Китайський зелений чай
Приготовление
1 ч. л.
200 мл
75 C°
20
1 чайна ложка Смарагдової перлини на 200 мл води. Температура води - біля 75 градусів. Заварювати Лу Інб Ло можна кілька разів. Час витримки кожної наступної заварки збільшувати на 10-15 секунд.
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.