Ганпаудер (Порох)

119 грн.

Безкоштовна доставка по Україні на замовлення понад 1999 грн.

Китайський чай Ганпаудер є зеленим сортом. Відрізняється виразним ароматом квітучого жасмину, особливим присмаком з медовими нотками, терпким і насиченим смаком. Цінується, перш за все, за безліч корисних і цінних властивостей, унікальну структуру листя, що дозволяє повністю зберегти необхідні ефірні олії.

Особливості чаю Ганпаудер

Вперше чай почали вирощувати у провінції Чженцзян (Китай). Саме ця місцевість вважається його батьківщиною. Назва «Ганпаудер» перекладається як «зелена перлина». При заварюванні, скручені в кульки чайні листочки, починають красиво розкриватися. Весь процес виглядає естетично та оригінально.
Напій відрізняється ніжним світло-жовтим або блідо-золотистим кольором. Фруктовий аромат з насиченими нотками жасмину та меду створює надзвичайну ароматичну феєрію. У смаку відчуваються квіткові та трав'яні мотиви з насиченою медовою солодкістю. Також існують види з яскравим післясмаком перцю, м'яти та меду. Кожне нове заварювання дозволяє дедалі більше розкрити шляхетність цього чайного букету.

Чим корисний чай для організму?

Має велику кількість біологічно активних речовин, мінералів і вітамінів. Також у чайному листі знаходиться трохи кофеїну. Для китайців Ганпаудер є омолоджуючим та цілющим засобом, тому вони п'ють його 2 рази на день. До основних корисних властивостей чаю відносяться:
прибирає набряклість;
нормалізує функціональність щитовидної залози;
сприяє виведенню токсинів та шлаків;
зміцнює імунну систему;
зводить до мінімуму можливість розвитку артриту;
відновлює водно-сольовий баланс;
добре тонізує;
знижує показник поганого холестерину;
допомагає при кровоточивості ясен;
сприяє зміцненню зубної емалі;
дозволяє знизити артеріальний тиск (слабкий чайний настій);
сприятливо впливає нервову систему;
покращує працездатність серцево-судинної системи;
омолоджує волосся та шкіру;
запобігає появі злоякісних новоутворень;
запускає травлення.
Якщо у вас гіпертонія, то утримайтеся від міцного чайного настою. Також не зловживайте напоєм, інакше може почастішати серцебиття, з'явитися нудота чи запаморочення.

Як заварювати Ганпаудер?

Використовуйте керамічну, фарфорову або скляну посудину, а також м'яку воду (очищену або джерельну). Етапи заварювання:
  • прогрійте тару, обдавши її окропом;
  • додайте 1 ч. л. чайного листя;
  • залийте заварку кип'яченою, але охололою до 85 градусів, водою і зачекайте 15 секунд;
  • воду злийте та замініть на свіжу з температурою 70 градусів. Дайте настоятися 2 хвилини;
  • можете насолоджуватися ароматним чаєм.
Заварювати зелений чай можна кілька разів, оскільки він зберігає свій дивовижний запах та смак. Тільки не забувайте при кожному заварюванні збільшувати час запарювання на 1 хвилину. Купити оригінальний китайський чай Ганпаудер високої якості та за доступною вартістю ви можете у нашому інтернет-магазині з доставкою по всій Україні.

Характеристики

  • Виробник: Yume
  • Особливості: Без ГМО; без ароматизаторів; без барвників; натуральні
  • Тип: Листовий
  • Склад: чайне листя
  • Аромат: Солодкий, з відтінками сушених фруктів і ледь вловимими нотками деревного диму
  • Походження: Китай
  • Провінція: Чжецзян
  • Категорія: Китайський зелений чай

Приготування

2 ч.л.
450 мл
80-85 C°
1-3 хв
Заварювати порох Ганпаудер при температурі 80-85°C, 2 чайних ложки на чайник 450 мл, протягом 1-3 хв.
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
нещодавно переглянуті