Молочний улун (Тайвань)

180 грн.

Безкоштовна доставка по Україні на замовлення понад 1999 грн.

Класика в чайних напоях - оолонг. Його вибирають шанувальники традицій, новачки та досвідчені любителі. Вони завжди в пошуках можливості купити чай тайванський молочний улун, оскільки це класичний продукт, що зберігає в собі аромати з плантації. Даний сорт відрізняється карамелізований смаком, молочним присмаком і тонким ароматом, а повторні заварки лише роблять його вишуканішим.

Збір та виробництво молочного чаю

Улун є представником зеленого виду чаю. Досягнення молочного смаку досягається звдяки правильній обробці в процесі виробництва. Тому виробники працюють в ряд етапів, щоб молочний улун чай покупці завжди могли купити в будь-яку пору року.

Кнопка Свернуть / Развернуть для текста ниже

Робота починається зі збору листя чайного дерева. Листя збирається в гірських районах Тайваню, і, можливо, ця обставина впливає певним чином на дивовижну ніжність і м'якість настою. Солодкий молочний запах відчувається навіть в сухому листі. Вибирається свіже листя рослини, насичене сонячним світлом і теплом. Їхній вплив збагачує аромат і смакові відчуття при заварюванні напою. Щоб отримати надзвичайний смак, потрібно підсушити сировину на сонці та запустити процеси ферментації. Для цього необхідно помістити підсушене листя в корзину і просто перемістити в тінь. Мікроорганізми цвілевих грибів починають працювати моментально. Для рівномірного ефекту потрібно регулярно перемішувати листя через певні проміжки часу.

Важливо досягти ефекту напівферментації, чого не робиться із зеленим чаєм (крім кількох видів улунів). Далі сировину просушують в печах і переробляють в порошкоподібну масу. Якщо дотримані всі етапи технології, до маси немає потреби додавати ароматизатори або будь-які інші добавки. Залишається провести фасування і транспортування продукції до кінцевого споживача в Україну.

Як зберігати молочний улун?

Оолонг цінується за набір ароматів трав, деревини і молочних продуктів, які формуються в процесі росту рослини та ферментації. Тому важливо максимально зберегти ці властивості та характеристики продукції протягом використання.

Для правильного зберігання використовуються герметичні ємкості. Вони дозволяють захистити продукцію від повітря, яке сприяє втраті аромату. Ємкість варто розташувати в темному сухому місці, щоб уникнути негативного впливу зовнішнього фактора - світла. Такий простий спосіб зберігання дозволить зберегти всі властивості на кілька місяців.

При тривалому зберіганні, рекомендується обробляти порцію чаю перед заварюванням. Для цього достатньо використовувати окріп або ж прожарити порошкоподібну масу на сухій гарячій сковорідці. Це позбавить склад від пилу або небезпечних мікроорганізмів.

Користь напою

Вчені довели, що купити тайванський молочний улун варто і для впливу організму людини. У складі чаю є набір мікроорганізмів і антиоксидантів, які позитивно впливають на любителів гарячого напою.

Натуральний оолонг допомагає підтримувати імунітет в період активації респіраторних захворювань, дозволить швидко відновити сили організму після затяжної хвороби. Також, молочний улун допоможе контролювати стан людини з хронічними захворюваннями різної етіології.

Характеристики

  • Виробник: Yume
  • Особливості: без ГМО; без ароматизаторів; без барвників; натуральні; органічні; з вітамінами
  • Тип: трав'яний
  • Вид: розсипний; фасований
  • Склад: ферментоване молоде чайне листя
  • Аромат: тонкий карамелізований з легким молочним присмаком
  • Країна-виробник товару: Китай (Тайвань)
  • Походження: Китай
  • Провінція: Тайвань
  • Категорія: Улун

Приготування

1 ч. л.
200 мл
85 C°
15-30 сек
1 чайна ложка молочного улуна на 200 мл води. Температура води - не більше 85 градусів. Заварювати улун можна мінімум 4 рази. Час витримки кожної наступної заварки збільшувати на 10-20 секунд в залежності від бажаної міцності чаю. Важливо не використовувати окріп, оскільки чайне листя просто звариться при першій заварці.
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
нещодавно переглянуті