Те Гуань Інь (Light)

110 грн.

Безкоштовна доставка по Україні на замовлення понад 1999 грн.

Літній збір знаменитого улуну Те Гуань Інь із провінції Фуцзянь. Смарагдове листя скручене у невеликі тугі грудочки. Назва чаю перекладається як  «залізна богиня милосердя» . Наповнює тіло людини енергією. 

Характеристики улуну Те Гуань Інь

Літній улун Те Гуань Інь – крупнолистовий сорт, який за ступенем ферментації займає «золоту середину» між зеленими та чорними різновидами. Належить до знаменитих і дорогих чаїв, вирощених у південній частині Піднебесної. Завдяки особливому кольору та унікальним смаковим особливостям він належить до елітних напоїв, які використовувалися в імператорських чайних церемоніях.

Основною особливістю улуна є унікальність технології виготовлення: внутрішня частина свіжа, а зовнішня оболонка – висушена. Також чай створюється тільки з крупного і зрілого листя, яке дозріває довше, тому встигають накопичити безліч цінних і корисних речовин. Завдяки «внутрішній вогкості» зберігається витончений смак та аромат, а також мікроелементи.

Корисні та смакові властивості

До головних характеристик класичного гарячого китайського улуну Те Гуань Інь відносяться:

  • наявність ніжного зеленого кольору з легким бірюзовим відтінком, що темніє з кожним новим циклом заварювання;
  • смак трохи терпкий та пряний;
  • аромат легкий квітковий з вираженим медовим присмаком;
  • відчувається тонкий солодкуватий післясмак з відтінком квітів бузку.

Щоб повністю відчути унікальність улуна та насолодитися його благородним смаком, варто розділити основний прийом їжі та чаювання. Купити чай Те Гуань Інь означає придба

Характеристики

  • Виробник: Yume
  • Особливості: Без ГМО; без ароматизаторів; без барвників; натуральні
  • Тип: Листовий
  • Склад: Чайне листя літнього збору
  • Аромат: дуже м'який з нотками зелені
  • Походження: Китай
  • Категорія: Улун

Приготування

2 ч.л.
450 мл
80-85 C°
1-3 хв
Очищена вода – один із головних критеріїв. Її температура не повинна перевищувати 85 градусів.  Пропорції: на 0.2 л води потрібно 5-10 г круглих гранул листя. Залийте листя водою (85 градусів) і відразу його злийте. Таким чином чай очищується і запускається процес набухання. Ще раз залийте водою, зачекайте 1 хвилину і знову злийте. Тимчасовий проміжок між кожним заварюванням має збільшуватись на 1/2 хвилини. Повторювати заливання/зливання однієї партії листя можна близько 15 разів. З кожним циклом напій ставатиме темнішим і насиченішим, наповнюючись новими унікальними смаковими якостями.
Написати відгук
Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
нещодавно переглянуті