Збір проводиться виключно із молодих рослин. Час для старту збору - рання весна, коли настає період цвітіння дерев. Листя наповнюється густим квітковим ароматом. Сприятливим часом для збору зазвичай перша половина дня. Положення сонця і кількість вологи дозволяє зберегти максимальну кількість корисних речовин всередині кожного листочка і передати їх для подальшої обробки.
Бі Ло Чунь відрізняється зовнішнім виглядом листя. Їх згортають в унікальну форму, яка зберігається, за рахунок подальшої сушки. Співробітники компанії-виробника дбайливо підходять до роботи, щоб зберегти всі частини сировини в цілості. Просушене в два етапи листя сортується, відділяється по вазі та передається для упакування.
Бі Ло Чунь відомий своїм густим квітковим ароматом. Смак наповнений деревними та солодкими квітковими відтінками. При заварці, листя повільно розгортається, що дозволяє спостерігати за красою процесу.
Також, чайний напій допоможе підтримати організм при хронічних хворобах.